Zichtbare resultaten

Als hospice zijn wij dankbaar voor alle donaties van nabestaanden en sponsoren. Wij waarderen dat enorm!

 

Donderdagavond 28 april werd door de Lions Club Middelburg een cheque overhandigd aan Stichting Vrienden Hospice. Dit was de opbrengst van de paaseierenverkoop die georganiseerd was door het Ei-team Lions Middelburg voor de aanschaf van nieuwe anti-decubitus matrassen. Als medewerkers van het hospice waren we zeer verrast dat de verkoop van de paaseieren zoveel geld opgebracht heeft: € 8.500,-!

De paaseieren werden op de markt in Middelburg verkocht of konden worden besteld via de website. Ook kon er een familiebokaal worden gekocht en bestelden veel bedrijven een speciale bedrijfsbokaal. Er werd in totaal maar liefst 870 kg verkocht! Van de opbrengst kunnen we voor elk bed een matras aanschaffen. Niet het hele bedrag zal nodig zijn om de matrassen te kopen. Van het geld dat overblijft worden nieuwe nachtkastjes gekocht.

Als hospice zijn we erg blij met de mogelijkheid deze matrassen aan te kunnen schaffen. Mensen die bij ons komen wonen zijn vaak in een slechte conditie en hebben al snel een speciale matras nodig. Het feit dat deze voortaan al standaard op het bed ligt, is een directe verbetering van het comfort van de bewoner.

Voor iedereen die aan deze actie heeft meegewerkt: hartelijk dank voor dit fantastische resultaat!

 

Blij verrast zijn we met de brief die we kregen van Stichting Roparun Nederland. Zij stellen een bedrag ter beschikking voor een wind- en regenvrije schuur met veranda. We zijn hier erg blij mee. Het stelt ons in staat een grote wens in vervulling te laten gaan.