Nazorg

Evaluatie

Na overlijden geven wij de nabestaanden een 'nazorg tasje' mee. In dit tasje vindt u allereerst een kaars, een symbolisch geschenk van warmte en troost met daarbij een brief met enkele telefoonnummers van instanties waar u terecht kunt voor nazorg wanneer daar behoefte aan is.

Ongeveer zes weken na overlijden versturen wij een evaluatiebrief per post naar de eerste contactpersoon. Het is voor ons belangrijk om te horen hoe u de zorg in het hospice ervaren heeft. Op- en/of aanmerkingen kunt u op deze brief aangeven, we ontvangen hem graag van u retour.

Tevens stellen wij een review op www.zorgkaartnederland.nl op prijs. Wij gebruiken deze reviews  om onze zorgverlening te verbeteren. Met het plaatsen van een beoordeling kunt u andere mensen helpen een juiste keuze te maken wanneer zij op zoek zijn naar een geschikte zorgaanbieder. 

Herdenkingsbijeenkomst 

Twee- tot drie keer per jaar herdenken we alle bewoners die in de voorafgaande periode bij ons zijn overleden. De eerste contactpersoon ontvangt hiervoor een vrijblijvende uitnodiging waarin alle naasten uitgenodigd worden.