De sfeer

Deze foto's geven u een indruk van het interieur en de ruimtes in het hospice. U kunt de foto's vergroten door erop te klikken.

Na de entrée ziet u een lange gang. Aan de linkerzijde van deze hal liggen de vijf bewonerskamers. Al de bewonerskamers hebben uitzich op de Nassaulaan. Halfverwege bevindt zich aan de rechterzijde de gemeenschappelijke woonkamer en keuken. De woonkamer is ruim opgezet met een grote eettafel en verschillende zitjes waarvan u en uw naasten gebruik kunnen maken. De moderne- open keuken is eind 2017 volledig gerenoveerd.

De woonkamer kijkt uit op de kleine- maar sfeervolle tuin die op warme dagen voldoende ruimte biedt om met meerdere mensen te kunnen zitten. Ook is vanuit de woonkamer de tuinkamer te zien, welke te bereiken is door de tuin.

Boven beschikt het Hospice over een lichte en sfeervolle stilteruimte en logeerkamer.