Veelgestelde vragen

Hoeveel kamers zijn er?

Het Hospice telt vijf kamers. Iedere bewoner heeft een eigen kamer met een standaard inrichting die aangevuld kan worden met eigen spullen.

 

Hoe zit het met eten en drinken?

Voor al uw bezoek is er vrij koffie en thee te verkrijgen. Andere drank kunt u in uw eigen koelkast op de kamer zetten. De warme maaltijd wordt betrokken van Tafel Thuis. Een extra maaltijd kan tegen betaling aangevraagd worden. Daarnaast kan er een maaltijd bereid worden in de keuken.

 

Wie doet de was?

Bedden- en linnengoed wordt door het Hospice gewassen en verzorgd. Uw persoonlijke was (kleding etc.) wordt in principe niet door ons gedaan. Bij hoge uitzondering kan dit tegen een reële vergoeding in het Hospice worden gedaan.

 

Mag er gerookt worden?

Het hospice is rookvrij. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan worden afgeweken.

 

Kan ik mijn huisdier meenemen?

Ja, in overleg kan dit. Een voorwaarde is dat dit geen overlast geeft voor andere bewoners en dat de naasten zorgen voor het huisdier.

 

Is het mogelijk dat er een presentatie wordt gegeven over het hospice?

Op aanvraag kan er door een verpleegkundige een presentatie bij uw organisatie of vereniging worden gedaan. Ook is het mogelijk een gastles te verzorgen op een zorgopleiding. U kunt hiervoor contact opnemen met het hospice.